Zo werkt het CNIB

De basis van deze aanpak is gepaste opvallendheid. In 3 niet te missen stappen wijzen wij uw debiteur op zijn verplichtingen.  

Eerste stap
In deze fase is de attentiewaarde van onze eerste aanmaning zeer belangrijk. De aanmaning wordt per post verstuurd in onze bekende envelop met verticale paarse balk, waarop de aanduiding: "Centraal Nederlands Incasso Bureau". Op beide zijden van de envelop staat in grote rode letters:

" LET OP! AANMANING! "

Bij het openen van deze pagina heeft u al gemerkt dat uw oog onmiddellijk naar deze tekst werd geleid! Indien uw debiteur binnen 10 dagen na deze aanmaning tot volledige betaling over gaat wordt slechts 50% van de wettelijk toegestane incassokosten in rekening gebracht.

Tweede stap
Ook de tweede aanmaning is nog schriftelijk, maar de wettelijk toegestane incassokosten worden nu voor 100% bij uw debiteur/schuldenaar in rekening gebracht. Bovendien wordt de tweede aanmaning prompt na het verlopen van de termijn van de eerste fase. Ook de timing maakt duidelijk dat we nakomen wat we aankondigen.

Derde stap
Als betaling dan nog steeds uitblijft, wordt de derde aanmaning persoonlijk overhandigd. De eigen pakketdienst van het CNIB rijdt voor. De pakketbus heeft een zeer nadrukkelijke opdruk Centraal Nederlands Incasso Bureau. De laatste aanmaning wordt persoonlijk bezorgd door onze medewerker in CNIB uniform en met een aktetas met INCASSO-opdruk.
Dit bezoek zal niemand in de omgeving ontgaan.

De derde aanmaning is tevens aankondiging van de gerechtelijke procedure.

Veel ervaring in een moeilijk proces
Het CNIB in Tiel werkt samen met gerenommeerde deurwaarders-en advocatenkantoren, en heeft veel ervaring in snelle incasso- en beslagleggingsprocedures.

Omdat iedere vordering altijd een op zichzelfstaand verhaal betreft, bespreken wij de te volgen procedure en strategie vooraf tot in detail met u door.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@cnib.nl | 010 261 3507


Centraal Nederlands Incasso Bureau
KvK:  65957903
BTWnr:  NL856333232B01